Zaščitna oprema Husqvarna

Nova serija zaščitnih oblačil Husqvarna za delo z motorno žago je izdelana iz materialov, ki jih standarno uporablja tudi vojska, saj se le tako lahko zagotovi največja trpežnost oblačil in svoboda pri gibanju. Nova serija oblačil je na voljo v treh različnih izvedba, vse primerne za celoletno uporabo

Novo serijo zaščitnih oblačil Husqvarna sestavljajo tri različne izvedbe za različne potrebe in zahtev. Ne glede na izvedbo, vam amčijo maksimalno zaščito in udobje. Oblačila so izdelana iz različnih materialov kot so Aramid, sintetična vlakna in vlakna iz Kevlarja, ki se uporabljajo tudi v vojaških oblačilih, kakor tudi trpežen material Cordura.

Vse tri izvedbe zaščitnih oblačil so zasnovane tako, da zagotavljajo največje zračnost in mobilnosti, ne da bi ogrozile varnost ali učinkovitost na delu. Zaščitni sloj vlaken za zaščito pred urezom je preizkušen in v delčku sekunde zaustavi verigo, ki se vrti s hitrostjo do 20 m/s, za tiste najbolj zahtevne uporabnike pa imamo zaščitne hlače z zaščito pred urezom certificirano do 24 m/s.

  • Zaščitna oblačila Technical so primerna za profersionalne uporabnike in posebej težke delovne pogoje
  • Zaščitna oblačila Functional so primerna za profersionalne uporabnike in težke delovne pogoje
  • Zaščitna oblačila Classic so primerna za osnovna dela z motorno žago in občasne uporabnike

Nekatere izmed novih lastnosti, ki so dodane v to novo serijo oblačil so, žep za mobilni telefon, izjemno dobro zračenje in material raztegljiv 4 smeri.

Piškotki

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Naša spletna stran uporablja piškotke, z namenom da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo piškotkov.

Za več informacij si preberite pogoje uporabe

Potrdi