Vzdrževanje motorne žage

Po opravljenem delu si zaslužimo počitek. Morda že na lastnoročno izdelani klopci? Privoščite si počitek, vaši motorni žagi pa malo nege.

 

  • Sprostite verigo: po opravljenem delu, sprostite verigo. Med delom je veriga segreta in napeta, pri ohlajevanju pa se veriga skrči in tako lahko pride do poškodbe ojnice in ležaja.
  • Napravo očistite: vsakokrat po končanem delu je potrebno motorno žago, še posebej pa sesalne zareze za hladen zrak in rebra cilindra, očistiti. V primeru da naprave dalj časa ne uporabljate (nad 3 mesece), je potrebno vodilo in verigo sneti, očistiti in namazati z zaščitnim oljem.
  • Čiščenje zračnega filtra: onesnažen zračni filter je vzrok za manjšo moč motorja , višjo porabo goriva in težji zagon. Zračni filter redno preverjajte. Če je potrebno ga očistite z nevnetljivo čistilno tekočino (npr. toplo milnico)

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Naša spletna stran uporablja piškotke, z namenom da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo piškotkov.

Za več informacij si preberite pogoje uporabe

Potrdi